Over mij

OVER

Een grote passie voor kleding en stijl, daarmee is het begonnen. Na 12 jaar zelfstandig werkzaam te zijn geweest als personal shopper en jarenlange styliste ervaring, kwam in 2016 mijn grote droom uit. Mijn eigen Boetiek in Landgraaf was een feit. Tot in de puntjes. Na 8 jaar met veelplezier mijn zaak in Landgraaf gerund te hebben heb ik een grote stap naar de grote stad Maastricht gemaakt. Deskundig en eerlijk adviseren en iemands persoonlijkheid onderstrepen is mijn sterke punt. Elke dag is het weer een feest om aan de slag te gaan. Pip, mijn hond en ik heten je van harte welkom!

Damesmode die jou laat stralen!
In mijn Boetiek vind je Damesmode van de merken, Mart Visser, Kaffe, Mavi jeans, Caroline Tensen en Ambika. Zowel jong als oud vanuit hele Euregio weten de weg inmiddels te vinden naar de Nieuwstraat 23 hartje Maastricht. Op zoek naar een stijivole jurk, een gave blouse of de perfecte jeans? Tot in de puntjes heeft het allemaal.

Wil je advies over kleding? Kom vooral een kijkje nemen in mijn Boetiek. Je kunt mij natuurlijk ook telefonisch bereiken op 06-20552722. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn Boetiek.

Liefs Sasja